Curs valutar
 • EUR
  20.0616
  0%
 • USD
  17.3513
  0%
 • RUB
  0.2415
  0%
 • RON
  4.0528
  0%
 • UAH
  0.6587
  0%

Din nou pe TikTok: Joacă cel rău pentru că s-a spânzurat tata. Femeia care își bate copilul, în vizorul Poliției

22 Sept. 2021, 11:21
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Realitatea.md
22 Sept. 2021, 11:21 // Actualitate //  Realitatea.md

Valentina Severin, femeia din Strășeni care își maltratează micuțul de câțiva anișori pentru că acesta îi strică TikTok-urile a ajuns în vizorul autorităților, nu pentru prima data. Astfel, atât Inspectoratul de Poliţie din Străşeni, cât și Avocatul Poporului pentru Drepturile Copilului urmăresc cu atenție acest caz. De asemenea, viceprimarul raionului Străşeni a confirmat că femeia nu este la primul incident de acest fel şi era monitorizată de oamenii legii.

O mamă își bate micuțul pentru că-i strică TikTok-urile. Este „vestită” pentru prezența la Vorbește Moldova

„Copilul este în grija mamei. Copilul a fost la comisie, a trecut examinarea medicală și nu are careva leziuni. Urmează deja organele de drept să aprecieze, sa califice acţiunile dumneaiei. Lucrează şi poliţia şi procuratura pe cazul dat”, a declarat primul de Strășeni pentru TVR Moldova.

Totuși, la scurt timp după ce Realitatea.md a publicat imaginile în care mama își chelfănește copilul, aceasta a publica pe rețeaua de TikTok alte două clipuri video. În cele șase minute, femeia discută cu fostul său concubin, care este și tatăl copilului. Aceasta îl acuză pe bărbat că vrea să o decadă din drepturile părintești, iar pe alocuri înjură ca la ușa cortului.

Mai mult decât atât, femeia pe alocuri plânge și afirmă că cineva își bate joc de ea și „vrea să o vadă la pământ”. Bărbatul ripostează și susține că nu poartă nicio vină.

„Eu vreau să mă lași în pace să trăiesc cu copilul. De ce tu mă scoți din minți? Tu știi că aici, la Strășeni, joacă lucru cel rău pentru că s-a spânzurat tata. Tu ai uitat cum aiurai și îți băteai joc de mine?”

„Inspectoratul de Poliţie din Străşeni şi direcţia Investigarea infracţiunii informatice a INI s-au autosesizat imediat când au apărut aceste secvențe video.  S-a autosesizat inclusiv comisia pentru drepturile copilului din Străşeni. Copilul urmează să fie investigat de psiholog şi medicul legist.  Ar putea să fie decăzută din drepturi, dar  poliția trebuie sa se expună”, a declarat Diana Fetco pentru TVR Moldova.

 Știrea inițială:

O femeie din Republica Moldova își chelfănește micuțul de doar câțiva ani pentru că acesta îi strică TikTok-urile. Mai exact, în timp ce femeia dansează, încearcă să-și atragă și micuțul în imaginile video, acest o refuză și-i spune că “nu vreau”. În acest moment, femeii îi sare țandăra și începe a striga la băiețel. De asemenea, copilul începe să plângă, semn că femeia îl maltratează.

Ia uite, iar îmi strică tiktok-ul. Ți-am zis să-mi dansezi. Te-ai ridicat. Uite al doilea tiktok mi-l strică. Acum. Ți-am zis să râzi, să dansezi. Stai că-ți arăt eu ție, eee. Ori fac eu din tine artist ori dacă nu te ucid de tot. Acum mi-ai zâmbit. Repede ne-ai zâmbit. Când am zis să treci la mine să râzi. Râde, râde! Ăi râde am zis. Ia la dânsul nu înțelege.

În tot acest timp, copilul repetă de câteva ori “nu” și plânge isteric, iar unica problemă pe care o are femeie este că propriul său copil i-a stricat distracția.

Femeia este cunoscută drept Valentina Severin și nu este la prima apariție scandaloasă. Aceasta a ajuns în vizorul opiniei publice în mai 2019 prin intermediul emisiunii Vorbește Moldova. Atunci, în 2019, concubinul acesteia povestea detalii groaznice depsre modul cum femeia își trata copilul de doar 1,9 ani.

Mai mult decât atât, bărbatul a prezentat imagini video în care copilul era legat de piciorul unui fotoliu.

Realitatea Live

17 Oct. 2021, 21:05
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
17 Oct. 2021, 21:05 // Life //  Realitatea.md

Solista Cleopatra Stratan a dat lovitura cu piesa „Ghiță”, care, de altfel, i-a adus și un binemeritat loc în Cartea Recordurilor. Dar, mai înregistrează un record privind tariful, la categoria ei de vârstă. Reporterii impact.ro au aflat de la organizatorii de spectacole că onorariul Cleopatrei Stratan este cât al celebrului său tată Pavel Stratan, și al soțului ei Edward Sanda, la un loc. În plus, artista mai bagă la pușculiță și banii încasați din reclame, pe conturile sociale, de ordinul miilor de euro.

Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute

Micuța, cu bucle, ochelari și rochiță roșie cu buline, continuă și acum, la mai bine de 15 ani de la lansarea hit-ului „Ghiță”, să aibă un onorariu de invidiat:

„Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte.

Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa „Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a declarat un vestit organizator de spectacole.

 Cleopatra câștigă mii de euro anual și din reclamele la haine și la alimente

Acum, în pandemie, când spectacolele s-au mai rărit, solista câștigă bani frumoși și din promovarea unor articole vestimentare sau a unor produse alimentare, pe conturile ei sociale:

„În această perioadă, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine până la produse alimentare”, a declarat Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan, despre soțul ei, Edward Sanda: Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în acest an. Ea a dezvăluit că nu sunt geloși, când fiecare colaborează cu altcineva, pe plan muzical:

„Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieți. El i-a compus fratelui meu o piesă. Cezar si Edi se înțeleg de minune și nu doar pe plan muzical, ci și personal. Se joacă împreună, se sfătuiesc și sunt extrem de compatibili”.

Păstrează și acum rochița roșie cu buline, din videoclipul „Ghiță”

Cleopatra Stratan păstrează și acum în șifonier rochița care i-a purtat noroc la debutul muzical. Ea a povestit cu nostalgie despre acea ținută de scenă:

„Am păstrat rochița și chiar m-am gândit că, dacă voi avea o fetiță, cu siguranță o va purta și ea. Partea bună este că mai am încă alte patru rochițe, de când eram mică, pe care le-am păstrat! Rochia din piesa „Ghiță” am ales-o eu, înainte de videclip, dintr-un magazin, iar pornind de la ea au creat întreaga imagine. Dar, mai am și două păpuși, acasă, realizate după chipul meu. S-au vândut rapid, la acea vreme. Sincer, nu știu câte păpuși s-au dat, în total”.

Numele Cleopatrei Stratan figurează și în Cartea Recordurilor

Cleopatra Stratan a înregistrat, la debutul muzical, pe când era doar o mogâldeață, performanțe greu de egalat, numele artistei figurând la loc de cinste și în Cartea Recordurilor, la categoriile: „Cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album”, „Cea mai tânără interpretă într-un concert „live”, „Cea mai bine plătită artistă tânără” (10.000 euro pentru o singură melodie – bani donaţi public, în scopuri caritabile), „Cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV”, „Cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” naţional (o piesă situată pe locul 1 în topuri naţionale).

 
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
10 laboratoare renovate au fost inaugurate la UTM, datorită unei investiții în valoare de două milioane de euro
10 laboratoare renovate au fost inaugurate la UTM, datorită unei investiții în valoare de două milioane de euro
Expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”
Expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie